četvrtak, 18. listopada 2007.

Slike s izložbe

Izložba sedma, Grupa 1999, Vinkovci







Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Ta grupa je osnovana 1999.? Vjerojatno su dobili poticaj na posljednjem salonu stripa! Gdje se može kupiti cd ove grupe što pjeva na izložbi? I kako se zove tâ grupa?

Anonimno kaže...

Grupa koja svira se zove Jazzwa band (ili Džezva bend. Nisu izdali cd al možda ima nešto na internetu. Pjevač i srednji gitarist su članovi Grupe 1999.

Anonimno kaže...

camera hyperaktivna.nastup efemeran typicni vinkovacki.egotrip treslo se brdo;/rodijose mis mika artista na trapezu

Anonimno kaže...

Slučajno sam naišao na tu izložbu.
Odlične fotografije, zanimljive skulpture i slike.. ali nekako sam najviše vremena proučavao vašu putopisnu trilogiju. Dojmilo me se vaše promatranje vlakova, tim više što sam i ranije zapamtio poznate književne i filmske prolaske vlakova kroz Vinkovce, čak i raspravljao o njima s prijateljima u Zagrebu.
Kapa do poda!

p.s. nova frizura je kewl : D

Anonimno kaže...

da to su bila vremena u kojima su i redovi voznje odisali poetikom,(ja jos ljubomorno cuvam svoju dragocjenu zbirku redova voznji izmedju 1961 i 1989 na relaciji odavde do vjecnosti), a vlakovi, (pogotovo oni u snijegu)kasnili satima, i kad se islo iz Vinkovaca za Slavonski Brod preko Zagreba,i Vinkovci jos vazili kao vazno zeljeznicko cvoriste (sto reko jedan poznati Vinkovcanin sad su cmariste...)da to su bila vremena...