subota, 13. listopada 2007.

Nebo nad Zagrebom





http://geoimages.berkeley.edu/worldwidepanorama/wwp907/html/KresimirZimonic.html
Tekst je vidljiv na OPEN FULLSCREEN

Broj komentara: 5:

Anonimno kaže...

Više puta sam te se jutros sjetio. Trebali smo uslikati jednu kuhinju i cijelo vrijeme mi je falilo mesa fotografiji pa sam se sjetio kad si mi demonstrirao kako si s lakoćom napravio panoramsku fotografiju jednostavnim okretanjem i slikanjem dio po dio. Ne znam kako, al moj skupi aparat nema tu opciju, nego pješke, a često mi zatreba baš ovako neka fora, ili masu neba ili neka soba. Lijepo ovo izgleda i drago mi je na konačno vodiš blog. Bok!

Z kaže...

Hm... možda ti treba i jeftiniji aparat?

Anonimno kaže...

Imam ja bolju ideju; uzmi od mlađeg brata palicu za softball, ugradi čeličnu šipku u tu palicu i nosi je uvijek sa sobom na posao. Dapače, priveži je privjeskom za aparat. Kad će ti faliti mesa pri fotosešnu, natuci ili objekt snimanja tom palicom da stvoriš željenu kompoziciju ili razvali zid iza točke tvoje pozicije snimanja tako da se uspiješ udaljiti korak, dva od modela i obuhvatiš više prostora teleobjektivom. Tako ćeš izbjeći mukotrpno spajanje u fotošopu i, najvažnije, potvrditi status najveće face na radnom mjestu! Razbij! Bok!

Anonimno kaže...

krasno nebo...

Anonimno kaže...

steta sto u hrvatskom nema pristalije rijci iliti imenice nego/oblaci...nebo;eh sto nisam rymond/pa da se stilski izvjezbam i
jezickinaklackam,nad ovim
prelijepim cudom fotografije nad belim nam zagrebom