nedjelja, 12. listopada 2008.

PETRA

Povodom promocije jedne putopisne knjige zamoljen sam napraviti izložbicu svojih fotografija iz Jordana. Pripremam to ovih dana i čudim se. Bio sam tamo prije dvije i pol godine (slijedeći Robertsove litografije) a sad se čudim kako sam snimio premalo fotki i panorama. I to sa samo 3 megapiksela… Svakoga dana u svakom pogledu napredujemo.
No, kad sam malo prevrtio video snimke, bilo mi je jasnije. Tada sam prvenstveno snimao kamerom, a na montažu snimljenog otišlo bi i po mjesec dana.
U međuvremenu je Petra uvrštena u novih 7 svjetskih čuda, a i eksplodirao je YouTube. Kak tamo ima već svega i svačega, evo stavio sam i svojih 7 priloga. Bit će tu neko vrijeme.


PLAYLIST

Robertsove grafike u ovoj kompresiji jedva se razaznaju, a sve je skraćeno za oko 25%, osjeti se na glazbi. (Ali ako tko hoće ful veziju u dobroj rezoluciji može naručiti dvd, za recimo… 30 kuna :)
Još nečem sam se začudio – dok sam uploadirao pojedine partije već nakon par minuta ih je netko pregledavao. Tko bi rekao da je Petra tako popularna...

1 komentar:

Anonimno kaže...

Divno!